Anul TouchPad si al Galaxy Tab

Atunci cind Steve Jobs a spus ca anul 2011 va fi unul al iPad, a gresit teribil. Anul 2011 este anul HP TouchPad si al Galaxy Tab. Astazi este ziua in care cele doua device-uri se dau ca painea calda si toata lumea vorbeste despre ele. Din pacate, nu asa cum HP sau Samsung si-ar fi dorit.

Dupa ce HP a anuntat ca nu va mai scoate device-uri cu WebOS, baietii din Palo Alto au decis sa le retraga si de la vanzare. Pentru o zi, ideea era sa le trimita inapoi la depozit. Dupa care au zis sa profite de ultimul cantec de lebada al tabletei si sa o vanda la 99 dolari, in loc de cei 499 pe care ii cereau initial.

Samsung e chiar mai disperat. Un mare lant de electronice din USA a inceput sa ofere un Samsung Galaxy Tab 10.1 (da, ultima tableta a companiei) pentru Zero dolari. Dap, e gratis. Cu conditia sa cumperi un televizor de 46 sau 55 inch. Trist!

2011 este anul tabletelor concurente pentru iPad, care dispar imediat de pe rafurile magazinelor. La fel de repede vor disparea si din mintea utilizatorilor care stiu ca au sanse mari sa cumpere un produs care nu mai primeste update-uri sau atentie de orice fel din partea producatorului.

3 Comments

  1. Galaxy Tab 10.1 abia își face debutul. Pe la sfârșitul lui septembrie vom vedea dacă se va vinde sau nu. Cred că este printre puținele tablete Android cu Tegra 2 ce poate lua din publicul iPad. Am butonat- la o prezentare a Orange și nu mi s-a părut chiar așa rea. Problema HP vine și din faptul că nu a ales să dezvolte webOS și cu alte companii și au zis că vor da marea lovitură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*