pusher – jailbreak fara… jailbreak pentru iPhone 2.2

Rip Dev, baietzii care ne-au dat (pe bani) kate si Installer vin acum cu o jucarie noua care ar putea sa schimbe piata de deblocari de iPhone: Pusher.

aplicatia este intr-o faza incipienta dar pare foarte interesanta. iar deocamdata nu estia decit versiune pentru mac.

nu am sa intru in amanunte pentru ca RipDev explica foarte bine totul AICI , dar cum unora li se poate parea povestea originala prea tehnica, incerc sa va descriu cum sta treaba.

jailbreak-ul inseamna sa modifici partitia primara a iPhone pentru a avea acces la ea si pentru a instala niste aplicatii gen Installer sau Cydia. in plus jailbreak-ul iti oferea acces prin SSH la fisierele de sistem ale telefonului.

Pusher nu face altceva decit sa “impinga” niste aplicatii de baza catre partitia primara a iPhone in doar citeva minute. si merge cu orice firmware. inclusiv 2.2. si developerii zic ca nu iti distruge garantia Apple. asta e partea buna.

din pacate Pusher nu prea instaleaza decit produsele RipDev adica Installer si alte citeva. si cum Installer nu se compara cu Cydia deocamdata… in plus nu iti da acces SSH.

poti sa descarci Pusher pentru MacOS de AICI .

nu l-am incercat inca pentru ca nu am ce face numai cu Installer, dar e bine de stiut ca avem alternative.

l-ai testat? lasa un comentariu mai jos!

update: au aparut deja voci impotriva Pusher. majoritatea sunt nemultumiti ca Cydia este data la o parte. cind o sa existe un Installer mai bun cu toate aplicatiile in el poate o sa folosim si Pusher.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*