pasapoarte cu emitator

americanii au de gand sa scape de cozi si sa renunte la… informatiile private printr-o singura miscare prosteasca.

daca iese legea, cetatenii SUA vor avea peste vo 4 luni pasapoarte cu RFID. (niste etichete electronice cu emitator in care vor fi stocate toate informatiile posesorului). adik, cetateanu trece pe linga taraba vamesului cu pasaportu in geamantan si un senzor citeste informatiile e la 20 metri distanta. daca omu e suspect e oprit de omu legii. daca nu, trece mai departe.

ei spera ca sa scape de cozile de la vama sau de cele din aeroporturi. se vor alege insa cu indivizi care fura informatii wireless din pasapoartele altora.

chestia asta nu va ajunge niciodata in romania. pai unde vor mai ascunde bancnota de 20 dolari cei care trec prin vama?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Chestia aste este la discutie si la nivel European. Germania si Marea Britanie vor sa introduca asa ceva. La noi in Romania mai intarzie astea wireless pentru ca vom avea pasapoartele biometrice incepand cu august 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*