blog browsing intre DA si NU stiu

ideea cu blog browsing este f buna: promovare reciproca in blogosfera, prietenie, reactii, descoperiri de bloguri si oameni noi etc.

singura problema pe care o vad e faptul ca te alegi pe blog cu o mare reclama flash care atirna in coltul dreapta sus.

abia am scapat de reclamele atit de deranjante de la trafic.ro dupa ce am instalat flashblock pt firefox. si f multa lume incepe sa-l foloseasca. asta va bloca din start micutza jucariei de la blog browsing.

si apoi ideea asta merge daca ai cel putin 5-10 bloguri bune care se baga in proiect. si care vor ramane in “retea” macar juma de an. daca nu, ai o retea cu bloguri necunoscute care spera ceva mai mult…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Salut, Adrian,

  Pai Blogbrowsing tocmai asta incearca sa fie, un flash mic si ca dimensiuni ale fisierului si ca dimensiune in pagina, care sta cuminte in coltul lui pana mergi cu mouse-ul pe el. E chiar un exemplu de banner ne-intruziv.

  Nu cred ca poti spune ca e deranjant, iar rolul acelui flash e sa ii ajute pe cititorii tai sa descopere alte bloguri, la fel cum pe cititorii altor bloguri ii ajuta sa-l descopere pe-al tau, asa ca nu cred ca se pune problema blocarii scriptului nostru, pentru ca e un serviciu util atat pentru bloguri cat si pentru cititori, si culmea, chiar construit sa fie ne-intruziv.

  De ce ai vrea sa-l blochezi?

 2. @ionut: nu ma intelege gresit. ideea e f buna. am si zis asta. si nu as vrea sa-l blochez. dar firefox-ul meu asta face: il blocheaza. si daca nu as fi citit pe diverse bloguri ca e o jucarie facuta de “ai nostri” nu l-as fi bagat deloc in seama.

  ma tem ca orice blogger, sau in general vizitator de blog care are flashblock nu se va obosi sa apese pe el ca sa vada ce se ascunde in spatee banner-ului blocat.

  pe mine chiar ma tenteaza sa-l folosesc. dar daca cititorii mei (fideli sau care ajung aici din intimplare. de pe google de ex) au firefox cu flashblock sau alte metode de a opri reclamele flash ..care isi mai e rostul? mai ales dupa ce unii ca trafic.ro ne streseaza cu reclama la nush ce paine feliata facuta in flash. crezi ca omu mai e tentat sa apese pe colturi de blog facute in flash?

 3. Noi incercam sa il facem in asa fel incat sa nu fie blocat de adblock, si nici sa nu fie nevoie sa fie blocat(prin natura lui utila si neintruziva).

  Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a le arata utilizatorilor care folosesc adblock ca merita sa ii permita prezenta ne-intruziva si sa nu-l blocheze.

  Si, pe masura ce va fi din ce in ce mai folosit, ma astept si ca unii cititori care nu folosesc adblock sa le spuna si celor care folosesc ce rateaza daca isi blocheaza ocazia de a rasfoi blogosfera romaneasca…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*