problema cu electronicele cumparate online

sunt un fan al cumparaturilor online. am scris de multe ori despre asta si poate ca odata voi face si un mic ghid. pina atunci am o mare dilema.

in USA, daca vrei sa cumperi electronice de la Best Buy (o mare retea de profil) iei, in 80% din cazuri tzeapa. Adica vei plati mai mult decit face jucaria in sine. Cum stiu asta? E simplu: magazinele lor au si acces la net (fie wifi, fie pe anumite computere) asa ca poti sa cauti pe net pretul real al produselor.

Din pacate, multi dintre clientii lor nu fac asta si ajung sa plateasca cu 35% mai mult.

Ce te faci insa, cu magazinele de electronice romanesti? Si nu ma refer numai la “dealerii” Apple. Pe ei cu cine ii compari? Nu de alta, dar daca vrei sa cumperi un produs online in Romania dai de nesimtiti de la … (sa nu pronuntam nume acum), care iti vand chinezarii sau incearca sa te traga in piept cu orice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu tot ce am in materie de electronice, calculatoare etc ma luat de pe net. Am cateva magazine de la care iau si sunt foarte multumit, pentru ca ies mai ok ca pret decat din magazine (asta si dupa ce platesc transport prin curier).

  2. salut. eu am cumparat de la destule magazine, si electronice si haine, si pot spune ca am fost multumit de serviciile magazinelor. chiar foarte de treaba, m-au si sunat unii, vorbit frumos. in schimb de cei cu curieratul, daca au fost 2-3 ture cand totul a iesit asa cum se lauda ei, 24 de ore livrare si dinalea. acum 2 saptamani pentru 2 seturi de rezerve gillette de 8buc fiecare, avand cam 200 de grame maxim tot coletu, am dat 43 de lei din buc in tm. iar pentru un monitor de 22″ de vreo 4 kg cred am dat 17 lei. sa nu mai zic de cele 24 de ore, poate o data din 10 ture. sau dinalea, “nu pute-ti cobora jos ca nu am unde sa parchez si nu pot lasa masina aici…” si cand cobori e goala strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*