american idol 2008

incepe martea viitoare la FOX tv. nush de ce vedetele de la american idol nu mai au acelasi farmec pe cit aveau in urma cu doar citiva ani.

cind a castigat kelly clarkson, numele ei mi-a ramas in minte. ea a facut cariera. apoi individul ala de acum 2 sezoane, cu parul grizonat a ajuns un celebru necunoscut. l-am mai vazut intr-o reclama pt Ford si cam atit.

castigatorul american idol de sezonul trecut nici nu mi-a ramas in minte. deci emisiunea asta nu prea mai are surprize placute pt teespectatorii americani sau pentru fanii ei din lumea intreaga…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*