Palm Pre suprinde placut

nu credeam ca Palm mai e in stare sa scoata ceva bun, care sa arate bine. pina cind pun mana pe el, ma uit si eu la descrierile de pe site-ul lor.

Palm Pre arata bine . Nu imi plac telefoanele cu clapeta sau slide, dar asta nu e rau deloc. mda, meniul de telefon e cel de iPhone, putin schimbat la culoare. Parca ar fi un iPhone nano cu tastatura.

ca sa nu mai zic ca se incarca wireless. genial de elegant.

mai multe video – aici

Palm Pre este (din poze, video si info) un telefon care merita cu adevarat luat in seama. Abia astept sa pun mina pe el. Daca i se da un AppStore, cred ca va ajunge din urma iPhone cu usurinta.

update: e numai un zvon, dar pretul pt SUA ar putea fi 399 dolari, iar in Europa (varianta GSM) ar ajunge la 500-550 dolari (pentru ca totul se calculeaza in euro)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. stie cineva despre ce pret este vorba la palm pre,de unde se poate cumpara,sau de cand?banuiesc ca din state.la liber sau cu abonament,merci.

1 Trackback / Pingback

  1. de ce avem nevoie de incarcator universal? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*