o luna

de astazi intr-o luna avem iPhone 3G in carne si oase. sau mai bine zis …in plastic.

dar de astazi intr-o luna fara o zi avem ceva muuult mai important.

mai sunt 29 zile

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Nu se mai comercializeaza pentru ca este out of stock cam peste tot…pe unde mai gasesti o sa se comercializeze pana se termina.

  2. In state daca mai gasesti sau nu o sa iti spuna Adrian…sunt sigur ca mai gasesti la cei care vand pe okazii sau pe la magazinele online de la noi care au la vanzare…chiar daca pretul e cam mare. Asta daca vrei nou..daca nu, cauta in anunturi oriunde.

  3. nou vreau. dar nu de la noi, multumesc. nu o sa dau 15-16 milioane pe un iPhone de 8 giga. am un prieten in state care urmeaza sa-mi trimita dar m-am speriat cand am auzit ca nu se mai comercializeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*