e-bay de romania

evz face apologia e-bay. am uitat deja cum romanii au inselat nush cite persoane din toata lumea cu ajutorul e-bay.

sunt o gramada de magazine electronice in europa si in state care iti vind cu ajutorul paypal. si daca in ei nu ai incredere poti sa-ti alimentezi contul google si sa platesti cu google checkout.

ideea e sa nu cumperi de pe e-bay. nu de alta, dar sunt o gramada care abia asteapta sa ne traga si noua tzepe…

daca vrei sa gasesti un magazin sigur intra pe bizrate.com si pe pricegrabber.com. eu de acolo am cumparat produse de aproape 10 mii de dolari in ultimul an si jumatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*