Multi-core iPhone si firmware 3.0

incepe circul cu un nou iPhone.

urmatoarea versiune de iPhone va fi quad-core si va veni cu firmware 3.0. asta poate sa insemne ca mai multe aplicatii pot sa ruleze in acelasi timp (ca pe un laptop).

in acelasi timp, o companie anunta o placa grafica numai buna pentru un iPhone multi-core.

d-aia am trecut eu de iPhone 3G : P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Si eu sunt fan declarat apple dar nu prea indraznesc sa cred k vom avea un nou iphone anul acesta.
  Si totusi dk ar aparea, ce patesesc posesorii de iphone 3g de la orange dk vor sa isi achizitioneze alt iphone? Pt k deja au 2 semnat un abonament de 2 ani cu orange. Ar trebui cumparat la liber???

 2. asta cu multicore/multitasking n’am inteles’o prea bine… un S60 e capabil de multitasking de multi ani… si nu e multicore…
  in alta ordine de idei… sa vina… poate vine cu Flash, copy/paste, servicii Bluetooth… OS X kiar si pe iPhone poate mai mult decat e lasat sa faca…

 3. Sper ca este mai real zvonul ,caz in care ar deveni cea mai performanta consola de gaming , cu ocazia asta sper ca si cei de la archicad sa scoata o aplicatie pentru iphone ,nu ca minciuna de 1 aprilie aparuta pe graphisoft.de inainte de lansarea primei generatii ,am fost foarte dezamagita atunci da adevarul este ca ar fi fost foarte greu sa suporte un soft cad 3D prea solicitant la hardwar-ul actual ,chiar daca ar fi doar pentru prewiev .

 4. @hiro
  Nu se va inntampla nimic daca apare. Ii pasa la carevaca la un dupa ce iti iei un nokia la abonament p 2 ani apare varianta noua? La apple de ce i-ar pasa?

 5. Va veni un iPhone nou anu’ asta, da’ va fi doar pt. a aduce o camera foto mai buna, inca o camera foto in fata, imbunatatiri ale bateriei, GPS cu turn-by-turn voice … si copy/paste … asta cred eu ca ne asteapta … altceva … doar zvonuri … absurde :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*