PadInTheCity – ideea zilei

O companie spaniola a avut o idee geniala: Inchiriaza iPad-uri cu ziua. Userii merg la ei pe site, rezerva un iPad si platesc 39 Euro/zi.

Partea si mai buna este ca jucaria vine cu acces 3G nelimitat si o gramada de aplicatii despre Madrid, calatorii, jocuri si business. Compania nu a uitat sa iti puna la dispozitie si citeva filme despre Madrid si Spania, un Unit Converter, ziare americane, carti si pdf-uri cu tot felul de subiecte si asa mai departe.

Ei stiu ca au de a face si cu clienti nu tocmai seriosi, asa ca pentru a preveni distrugerea sau chiar furtul device-ului, “Pad in the City” iti blocheaza pe card 500 Euro.

Clientii business nu trebuie decit sa prezinte un act de identitate si un card de credit. iPad-ul este livrat si ridicat la finalul celor 24 ore din orice locatie.

Sunt curios daca o astfel de afacere ar merge si in Romania. Nu m-ar deranja sa investesc in 15-20 iPad-uri si sa le leg la o conexiune 3G.

7 Comments

  1. nu ar merge. aici lumea nu e prea obisnuita sa inchirieze, iar la un iPad sigur nu s-ar gandi nimeni.

  2. daca nu stai in romania, nu prea sunt sanse.. 500 euro tableta/ dar banii pt abonament, aplicatiile platite .. tot sunt pierderi daca se fura vreunul…

    nu as investi in romania pt asa ceva…

  3. @jder: aplicatiile le platesti doar o data si le pui pe toate tabletele. Chiar si asa, toate aplicatiile importante nu pot fi mai scumpe de 100-200 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*