PadInTheCity – ideea zilei

O companie spaniola a avut o idee geniala: Inchiriaza iPad-uri cu ziua. Userii merg la ei pe site, rezerva un iPad si platesc 39 Euro/zi.

Partea si mai buna este ca jucaria vine cu acces 3G nelimitat si o gramada de aplicatii despre Madrid, calatorii, jocuri si business. Compania nu a uitat sa iti puna la dispozitie si citeva filme despre Madrid si Spania, un Unit Converter, ziare americane, carti si pdf-uri cu tot felul de subiecte si asa mai departe.

Ei stiu ca au de a face si cu clienti nu tocmai seriosi, asa ca pentru a preveni distrugerea sau chiar furtul device-ului, “Pad in the City” iti blocheaza pe card 500 Euro.

Clientii business nu trebuie decit sa prezinte un act de identitate si un card de credit. iPad-ul este livrat si ridicat la finalul celor 24 ore din orice locatie.

Sunt curios daca o astfel de afacere ar merge si in Romania. Nu m-ar deranja sa investesc in 15-20 iPad-uri si sa le leg la o conexiune 3G.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. nu ar merge. aici lumea nu e prea obisnuita sa inchirieze, iar la un iPad sigur nu s-ar gandi nimeni.

  2. daca nu stai in romania, nu prea sunt sanse.. 500 euro tableta/ dar banii pt abonament, aplicatiile platite .. tot sunt pierderi daca se fura vreunul…

    nu as investi in romania pt asa ceva…

  3. @jder: aplicatiile le platesti doar o data si le pui pe toate tabletele. Chiar si asa, toate aplicatiile importante nu pot fi mai scumpe de 100-200 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*