nvALT 2.0

Am avut placerea sa testez pentru 10 zile noua versiune nvALT. Developerul (Brett Trepstra) a tinut sa fie un secret pina astazi, asa ca acum pot sa va spun ce aduce nou si de ce este mai buna decit nvALT original.

Inainte de orice, citeste cum lucrez eu cu Notele pe iOS si Mac si cum am inceput sa folosesc (din nou) text files.

nvALT 2.0 este o combinatie intre aplicatia fork-uita de Brett si de Elastic Threads care aduce toate bunatatile din Notational Velocity si le combina cu MarkDown Preview si alte citeva functii foarte bine realizate.

Printre alte noutati, se numara si: multi-note tagging cu autocompletion, CSS si HTML customizabil, Full Screen Mode (numai bun pentru Mac OS Lion), social sharing prin Peggd, Word Count.


nvALT 2.0 este open source si costa zero bani, dar poti oricind sa donezi pentru continuarea developementului.

Descarca nvALT 2.0.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*