spam electoral cu iz americano-romanesc

din spam si de la eduard mai aflu si eu ca exista candidati de prin diaspora. pe eduard nu il citesc cind scrie despre din astea asa ca mail-ul ramane singura metoda.

numai ca nush cum se face.. de vo 2 saptamani trei dintre candidati (nush citi sunt toti) ma tot spamuiesc. mai un comunicat de presa, mai o indignare scrisa apasat, bolduit si cu expresii subliniate ca pentru idioti.

domnilor (si parca doamna) candidati, nu ma intereseaza politica voastra decit daca va cumparti spatiu publicitar pe boio.ro. si ala nu il vind din principiu politicienilor…

daca sunteti in america sau prin alte tari nu ma simt mai legat de voi decit de alti hoti viitori parlamentari. spamul vostru e la fel de romanesc precum, indiferent de unde il trimiteti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*