Kebab de “Muu”, dar kleine…

pe linga o reprezentanta VW din Frankfurt am gasit un fel de “Shawormarie” turceasca. Localul, foarte curat, de altfel, nu parea sa aiba mai mult de doi angajati. Amdoi sunt turci. Meniul – bogat: vo 5-6 feluri de Kebab, diferite salate si alte specialiati culinare.

Dar cum te intelegi cu Turcul din Germania? Well, deloc. Eu vorbeam engleza, el nu stia ce vreau sa zic si tot asa. Prin semne i-am aratat ce vreau in Kebab. Partea mai amuzanta era ca omul folosea un fel de fierestrau cirucular pentru a taia carnea, un faras gros pentru a o muta pe Lipie si apoi pune mainile din dotare (fara manusi sau alta protectie) pe lipia ta si o suceste pina ii iese tot sosul.

Rezultatul este insa unul delicios si muuult superior Shawormei romenasti. L-am intrabat pe om ce carne are in ea. Vroiam sa stim inainte sa o mancam. Omu nu stia sa spuna in engleza, noi nu intelegeam germana lor de nici o culoare asa ca pina la urma ne-a zis: e carne de “Muuu”, dar un pic mai Kleine.

deci vitel. sper…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. stiu un fel de saormerie din asta smechera in bruxelles. tot 2 turci , tot meniu bogat. 3.5 euro era una … si n am intrebat niciodata ce animal mananc acolo. aia mai stiau niste franceza si ma intelegeam bine , ca am fost clientu lor cateva luni. da nu se compara cu mormanu asta impachetat de la noi – care umple stomacu ce i drept. era subtire si extrem de gustoasa si sosuri .. nu mai zic.
    la noi in tara e buna saorma de langa max , regie. daca ai noroc , uneori iti pune si carnte. da chiar e buna.
    hai pofta mare ca pe mine m a luat foamea cat am vorbit aici de mancare.

  2. :))
    Foarte tare explicatia ta…
    Am ras cateva minute intregi.. important e k v-ati inteles:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*