Si uite ca iPad a avut succes!

In Aprilie 2010, o gramada de analisti s-au grabit sa catalogheze iPad ca o jucarie fara rost, care nu se va vinde in mai mult de 2-3 milioane exemplare. Unul dintre ei este Alex Cook. El sustinea ca iPad nu va rezista mult si ca nimeni nu va folosi un astfel de produs de nisa.

Pe 3 Aprilie 2010 Alex Cook a facut varza iPad-ul:

I don’t buy the iPad hype. Analyst expectations for iPad revenue are way overblown. If I turn out to be wrong, I’ll gladly eat my words, but I’m pretty sure that I’m not wrong.

Apple a anuntat azi noapte ca in 2010 au vandut 14,8 milioane de iPad-uri. Sunt curios sa-l vad acum pe Alex Cook cum isi maninca el singur vorbele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*