Primele 3 luni: Windows Phone 7 vs iPhone

Au trecut 3 luni de cind Windows Phone 7 a fost lansat si developerii lor s-au apucat sa numere ce a aparut in sistemul de operare in tot acest timp.

Analiza comparativa intre iPhone-ul din 2007 si WIndows Phone 7 din 2010, la 3 luni de la lansare, facuta de Paul Thurott mi se pare mai mult decit relevanta.

Concluzia lui e simpla:

“To summarize, the Microsoft of 2011 doesn’t compete effectively with the Apple of 2007. How, exactly, are they going to compete with today’s Apple?”

Nu am vazut niciodata Windows Phone 7 ca pe un concurent serios al iOS. Interfata este inovativa, dar Microsoft a ales sa faca niste miscari demne de 2007, nu de 2011. Mi-ar placea sa vad o interfata de genul ala pe tablete, dar la cit de greu se misca baietii din Redmond imi e greu sa-i vad acolo in 2011.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*