Doi dintre cei mai buni analisti Apple sunt de origine romana

Am vazut ca exista si oameni care trebuie ignorati cind vine vorba de analize financiare. Cu toate acestea, mi-a facut placere sa aflu ca doi romani sunt in topul analistilor care au facut cele mai bune predictii cu privire la rezultatele financiare ale Apple.

Nicolae Mihalache de la Traderhood a reusit sa se claseze pe locul 4 in topul celor mai precisi analisti, cu o eroare de numai 2.82% El este un analist amator, dar cifrele prezise de el pentru ultimul trimestru din 2010 sunt foarte aproape de cele adevarate.

Unul dintre analistii Apple pe care ii urmaresc de ceva cu mare interes este Horace Dediu de la Asymco. El a ocupat pozitia 11 din 41 in topul rezultatelor prezise, cu o eroare de numai 5.87%.

Horace traieste in Finlanda si este de profesie inginer, dar din 2008 a inceput sa urmareasca activitatea lui Steve Jobs, cu toate ca era angajat de catre Nokia sa urmareasca evolutia RIM.

Cei doi sunt analisti independenti, neafiliati niciunei organizatii finaciare sau banci, iar felul in care au reusit sa aprecieze evolutia Apple este uimitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*