windows 7 editions

stiai ca windows 7 o sa vina in 20 de editii? mie imi plac windows 7 “secure edition”, “pirated edition”, “fancy smartphone edition”

apasa pe poza sa le vezi pe toate : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cat de mult ma distreaza pe mine acest razboi Win-Mac sau PC-Mac. Desi folosesc ambele platforme e foarte greu sa invingi Windows-ul. MacOS mai are multe de invatat de la competitorul sau si inca il consider un beta. In afara de interfata si o siguranta specifica Linux dar cu mult inferioara acesteia (2 min sa il “hack-eresti” e jenenat de penibil) nu vad alte avantaje. Cred ca fanii Apple ar trebui sa isi vada lungul nasului si sa nu mai cada prada marketing-ului deosebit de agresiv specific marului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*