p-per mobile – mai frumos decit iPhone?

cel putin asa isi lauda conceptul cel care l-a creat. si daca mai e si ecologic si subtire si cu touchscreen e si mai mijto.

avem un telefon care e facut din patru straturi, un circuit printat pe o foitza subtire, touchscreen, corp din policarbonat si titaniu si un ecran de led. poa sa fie oled, de ex.

da, sunt o gramada de chestii pe care le vrem la el ca sa fie mai bun decit iPhone. tu ce ai vrea sa aiba?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. e destul de tare telefonul….am vazut un video cu el,da nu poate fi trecut cu vederea!cand zic astia k il scot?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*