doneaza-ti blugii

am vazut azi o oferta pe cit de noua pe atit de.. hmm ciudata.

un magazin aeropostale (unul dintre preferatele mele cind vine vorba de tzoale) din miami imi propune sa cumpar o pereche de blugi si o parte din bani se vor duce la copiii nevoiasi.

dar copiii nu vor primi banii cash ci donatii in … blugi.

am doua dileme: in primul rind aia care sunt mai napastuiti chiar au nevoie de blugi de marca? cred ca o masa calda e mai bine primita… si in al doilea rind: daca vezi ca unu care prizeaza sau fura imbracat in haine aeropostale, tu te mai imbraci la fel?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*