VIDEO Noutățile legate de iPhone Xs, Xs Max și Xr vin într-un clip de la Apple

Face ID merge și dacă ești ciufulită. FOTO captură video
Face ID merge și dacă ești ciufulită. FOTO captură video

S-a dus vremea manualelor, am putea spune. OK, sunt convins că există și manualele pe undeva, dar nu e mai simplu să vezi într-un video ce e nou și cum se folosește noul iPhone Xs, Xs Max sau Xr?

Apple a lansat un video tutorial pentru noile device-uri. E în limba engleză, dar poți să apeși pe butonul “CC” din partea de jos și apoi să setezi să vezi subtitrarea în limba română. Nu e perfect tradus pentru că e o traducere automată făcută de YouTube, dar te lămurește foarte bine în legătură cu ce e nou la aceste telefoane.

Apropo, la finalul clipului e un mesaj ciudat: iPhone Xr nu a primit încă autorizarea FCC și nu se știe când/dacă o să fie disponibil. Să sperăm că e doar o chestie de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*