video: windows 7 preview

au aparut deja citeva poze cu viitorul sistem de operare windows 7. mai devreme decit credeam, sau pina sa ne dam seama daca ele sunt prelucrate in photoshop am gasit si un video cu Windows 7.

arata ca un vista. sper sa se miste mai bine. daca nu voi ramane tot la arhaicul … XP.

partea funny e ca imaginile apar pe site-l unui chinez. o fi un vista contrafacut pe la chinezi :P

ti-a placut acest articol? aboneaza-te la FEED. e gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Fa un stop-cadru la sec. 51 si scrie mare de toata frumusetea:
    Microsoft Windows Version 6.1….
    Da asta se vede sub si mai marele : Windows 7 Ultimate :)

  2. In acest video este prezentat clar windows vista, ca despre windows vienna adica 7 microsoft nu a dat nici o informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*