OS X Yosemite Public Beta

Astazi Apple lanseaza versiunea Beta pentru publicul larg pentru OS X Yosemite.

Daca ai deja cont de Beta Tester poti sa te loghezi sau sa-ti faci un cont nou pe pagina special creata in acest sens.

Nu uita! Este BETA. Asta inseamna bug-uri, incompatibilitati cu programele pe care le folosesti acum si mici probleme.

Daca este un utilizator de OS X care are nevoie de computer la munca sau se bazeaza pe el in fiecare zi atunci NU iti recomand sa treci la OS X Yosemite Beta.

Din fericire, Apple lasa doar 1 milion de oameni sa treaca la Beta, asa ca poate nici nu mai prinzi loc. Crede-ma: e spre binele tau. Stiu ca e tentant sa vezi cum merge si cum arata, dar pentru asta exista video si poze pe net.

Poti sa instalezi, daca te roade curiozitatea, pe o partitie separata sau un alt computer. Nu uita ca daca treci la OS X Yosemite Beta te poti intoarce la Mavericks doar daca stergi tot si reinstalezi de la zero.

Apropo, articolul asta despre BETA e, in mare, valabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nu recomand celor neexperimentați cu Terminal-ul să instaleze pe o altă partiție. Scapi foarte greu de partiția cu Yosemite. Nici după ce o formatezi nu-ți va fii ușor să lipești spațiul gol de partiția principală.

  2. E bine dacă au schimbat asta în Public Beta. În primul developer preview, după ce te plictiseai de Yosemite și intrai din Mavericks în Disk Utility nu puteai șterge partiția cu Yosemite. O puteai doar formata. Și după format a trebuit să intru în Terminal pentru a schimba la loc tipul partiției care probabil s-a schimbat în mod greșit, fapt ce nu mă lăsa să o șterg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*