optiunile adSense

am tot povestit de ce are adsense si se pare ca optiunile nu sunt egale pt toata lumea. chiar daca vine vorba de AdSense romania. eu nu am inca video intre optiuni dar ser sa obtin si asta in curind.

mi s-a spus insa ca nu toti romanii au AdSense pt mobile. tu ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Nu am, dar poate nici nu este nevoie. La cât de varză este internetul mobil în România, cine ar da click pe reclame?

  2. Sunt destui care au internet pe telefonul mobil. Problema e, cum am spus şi mai sus, viteza :) Majoritatea celor care folosesc internetul mobil au GPRS pentru că, să recunoaştem 3G-ul şi EDGE-ul sunt cam scumpe.

  3. si sunt destul oameni din afara care intra chiar si pe site-uri romanesti de pe mobil. plus ca acum avem umpc-urile care sunt tot jucarii mobile cu ecrane mai mici, avem iPhone etc…

  4. * Momentan, nu oferim AdSense pentru Mobile în România.

    nope nu am.Dar dupa cum am mai spus, cine naiba sta acum sa se uite la reclame in timp ce navigheaza pe net de pe telefonu’ mobil?

  5. Nu, nu am, dar aş prefera să bage refferals, nu mobile. Motivul? Să fim serioşi, majoritatea românilor deabia învaţă ce e ăla net, calculator, ai pretenţii şi pentru telefon? În plus de asta, singura ofertă bună este cea de la Orange, restul costă extrem de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*