iPhone 1.1.2 unlock

un individ sustine ca a reusit sa sparga iPhone cu firmware 1.1.2 si ca maine va posta tutorialul pe blogul personal.

daca e asa, maine imi iau iPhone :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. “nespart” ce are? având în vedere că stai în SUA, Florida (fapt pentru care te invidiez :) )

  2. nespart…abonamentu costa prea mult si nu merita. iar eu vreau sa-l folosesc si acasa, in romania sau in mexic, sau in alte zone pe unde ajung. si nu in roaming…

  3. Ajungem iar la problema potenţei. Dacă nespart e high priced şi nu e user frendly, iar i-a scăzut potenţa. Multe hopuri are iPhone ăsta. Bănuiesc că merită, dacă te strofoci aşa tare :) Dacă ajungi odată prin Suceava şi ai un iPhone din ăsta potent, anunţă-mă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*