internet explorer 8 – e vremea pentru beta

xp sp3 e in beta. firefox a ajuns la beta 3. windows live writer e in beta.

ca sa nu mai zic ca Gmail e in beta de citiva ani.

si toate merg excelent. a venit timpul ca baietii de la microsoft sa vina cu internet explorer 8 … beta1. poate fi downloadat de AICI.

si primele teste ne arata ca e mai bun, sau macar vine cu idei noi, oarecum avansate fata de firefox sau safari. eu unu sunt multumit cu firefox 3 beta, dar e bine de stiut ca ai alternative serioase la care poti trece in orice moment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*