baiat de baiat

50cent e primu artist (de care aud eu) care zice ca nu il deranjeaza sa i se copieze muzica ilegal.

ba chiar spune ca un fan e fan si daca ii cumpara muzica si daca o d-lodeaza de la un prieten.

uite asa te apreciaza lumea mai mult…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. E mare lucru daca e genul ala de om. Macar nu face ca Madonna care platea o firma sa-i faca mp3urile sa nu poata fi ascultate si sa le lanseze pe piata inainte sa apara albumul.. :))

 2. Cu tot cu copierile ilegale, artistii de genu` fac averi intregi, pentru ca vand zeci de milioane de discuri. Cred ca de fiecare data cand scot albume noi isi calculeaza rata profitului si cea a pierderilor si banuiesc ca le convine :)

 3. ÃŽncă un om care realizează 2 lucruri. 1 – E foate bine să ai fani. Să ai oameni care vin la concerte, că pe alea nu le pot copia ilegal, care cântă cu tine pentru că au copiat ilegal. 2 – E foarte bine să fi cunoscut. Să Å£i se facă publicitate. Pentru 50 cent deja nu mai sunt actuale chestiile astea, el a înÅ£eles de mult.

 4. Sa fim seriosi, la cati bani face credeti ca il mai doar pe el capu’ daca un boschet se apuca sa fure din melodiile lui.Asa trebui sa faca si altii, dar, din dorinta de publicitate, sua din lacomie, se pauca de scandal, dari injudecata etc…

 5. Deci, daca cineva asculta un album si e fan adevarat, va cumpara si originalul, cel mai probabil!
  Oricum, in state e ceva normal sa iti cumperi un cd, nu va speriati!

 6. Atât timp cât melodiile sunt downloadate ÅŸi ascultate înseamnă că cei care downloadează melodiile îl simpatizează pe artist, deci ajungem la vorbele lui … nu trebuie neapărat să cumperi albumul ca să fii un fan.

 7. Deci la un salariu onorabil iti permiti sa tot cumperi albume de la artisti.Dar asa, cu 5 mil pe luna cum sa mai dai si 50 ron pe un album?

 8. Dacă eşti un fan înrăit nu este o problema, am un amic care are toate casetele şi albumele cu la familia, el cum a reuşit ? Are doar 19 ani şi stă singur.

 9. Asta ne duce spre o idee vehiculată de mult. Din cauza salariilor mici, românii sunt hoţi. Pentru că în clipa în care faci download la o melodie, o furi. Refuz să cred asta (cu furtul din cauza venitului mic). Dacă ţii la un artist, îi vei cumpăra albumul din respect. Chiar dacă asta înseamnă că trebuie să renunţi la fumat. Sau nu, la fumat nu renunţăm, că ţigările nu le putem downloada.

 10. Nu ma incanta ideea ca 50 Cent a devenit un model pentru multi pustani din romania dar nu numai.zic de cei din romania pt ca ii vad zi de zi Fifti Sentari cum le zic eu:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*