online shopping: incepe distractia

am inceput iar sa cumpar de pe net. prefer online-ul. mai ales daca am siguranta in magazin. stau in virful patuli cind comand si apoi nu trebuie decit sa deschid usa postasului.

un singur lucru ma deranjeaza: nu vine pachetu mai repede… iar daca te apuci sa comanzi simbata, ca mine, te vei trezi ca acea comanda e prelucrata abia luni si pachetu nu ajunge pina joi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu in Italia imi faceam cumparaturile de la Supermarket online ! Mi se pare FOARTE FOARTE TARE ! :D
    Dadeam comanda de la scoala :))) le spuneam la ce ora ma gasesc acasa si DONE… seara aveam toate cele acasa ..ihihihi…( mi-e dor de vremurile acelea)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*