intr-o zi cu soare

… o sa trec pe mac. am vazut azi intr-un magazin un macBook Air. arata de nu se poate. e chiar mai subtire, mai usor si mai mic decit ma asteptam. cind il vezi la teveu sau pe net nu poti sa realizezi cu adevarat cum e jucaria pina nu o tii in mina.

nu va faceti griji. nu imi iau asa ceva, mda, pretul e tot mare, are tot doar un usb si nu are cd/dvd drive.

si inca una: au luat-o razna baietzii cu magazinele de electronice. nu gasesti pe nicaieri o geanta k lumea pt un laptop de 12 inch. cele mai mici sunt pt laptopuri de 13 inch. adik pt macBook…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*