comanda pizza de pe facebook

din doua una: fie pizza hut nu mai au comenzi si atunci – in disperare de cauza – incearca orice, fie sunt pionieri in domeniu.

mai noi baietzii au lansat o aplicatie pentru facebook prin care poti sa-ti comenzi pizza la domiciliu. asta dupa ce ofereau aceleasi servicii prin telefon si pe site-ul propriu. oferta e valabila deocamdata doar in SUA, asa ca nu te grabesti sa intri pe contul tau de facebook acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. tu mananci de la pizza hut?

    In us, pizza hut mi se pare f naspa. Si locatiile lor sunt nasoale…sau poate doar in arizona..

    anyway…interesant este de observat si pozitionarea (idioata) pe piata in romanica. P. Hut este considerat oarecum un restaurant de lux in bucuresti. ca sa nu mai zic de ruby tuesday. Cine a intrat intr-unul in us si apoi in bucuresti, se va prapadi pe jos de ras..si nu doar datorita preturilor exorbitante..

  2. @cerbra: depinde unde e restaurantul. in miami downtown si in orlando am gasit unele care erau mai curatzele.

    cit despre mancatul acolo… pe vremea cind ma luptam cu o pizza intreaga imi placea in mod deosebit “stuffed crust”.

  3. vreau piza cu ciuperci si de toate calda maine sa mi-o trimiteti pe la ora 15:30 si sa fie calda cu detoate pe ia. strada tineretului in fata cu billa bloc L5 a doa scara estej 2 apartament 51.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*