baby cheeseburgers

ma duc intr-o circiuma oarecare sa iau micu dejun. din intimplare, locanta avea specific pe… cheseburgers. asta e.

ii zic femeii de ne servea ca nu vreau un cheesburger ca nu prea maninc dimineata si atunci cind maninc nu vreau sa ma indop. vreau doar un snack…

dupa 5 minute imi aduce 4 baby cheeseburgers. adica tot cheeseburgers da mai mici. si ca sa incapa intre… chiflele lor sosurile, ceapa, rosiile si restul chestiilor care mai vin cu cheeseburgeru erau puse alaturi…

bineinteles ca pina la urma am mancat tot ce nu vroiam…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*