primar la 19 ani

tu ce faceai la 19 ani? asta e primul lucru care mi-a venit in minte atunci cind am vazut azi o stire la cnn. eu lucram de 2 ani in presa la 19 ani (cred ca eram reporter la un ziar din constanta) si facem in paralel facultatea.

la 19 ani, un… pusti din state e primarul localitatii in care traieste. nu, nu e un sat cu 50 de persoane ci un oras cu peste 40 mii de oameni!!! gandeste-te la cernavoda sau muulte alte orase.municipii de marime medie din romania.

omu a ajuns in scaunul de primar pt ca gandeste bine, se exprima si mai bine si a fost votat. nu a fost numit. l-am vazut la tv si pare destul de dezghetat. are fata de pusti de 19 ani, dar e cel mai respectat om din oras.

unul ca el poate sa ajunga senator la 23 ani si presedintele sua la 26.

tu ce planuri ai pt 26 ani? sau ce faceai la 26 ani?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. A avut avantaj cu contra-candidatul lui care avea 71 ani, eu cred ca in orice oras, chiar si in Bucuresti daca ar candida un tip de 19 ani si un mos de 71 ar castiga cel tanar si energic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*