de ce nu vine Google Street-view in Romania

pentru ca ar ramane fara camerele foto in primele 5 minute, pe strazile noastre. deocamdata tricicletele Google Street View se plimba doar prin UK.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Te inseli, dar camerele Google Street View s-au plimbat deja prin Bucuresti.
    Am fost cazat in octombrie anul trecut la hotel Rin in Bucuresti si in parcarea hotelului am zarit 2 opel astra cu numere de germania ce aveau pe plafon montate camerele.
    Sunt poze cu masinile surprinse cand se plimbau prin bucuresti.

  2. Da, cand am vazut articolul, am vrut sa amintesc despre Norc. I-am vazut si eu trecand pe strada acum un an si jumatate. Constanta e OK. Si-mi place ca toate numerele de masina si fetele oamenilor sint blurate. Asa, ca sa evite vreun proces. Ca doar nu se compara cu Google.

  3. Dap, my bad. Stiam de norc dar nu am facut niciodata legatura. Greseala recunoscuta e pe jumatate ierta, nu? :)

  4. Am auzit ca Google Street View preia imagini din:Oradea,Arad,Cluj-Napoca si Bucuresti nu stitii vine si la Timisoara???Va MULTUMESC.!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*