mai foloseste cineva winamp?

winamp 2.91 este ultima versiune stabila, care foloseste putine resurse. l-am avut instalat timp de vo 5 ani pe computerele pe care le-am folosit.

temele si briz-briz-urile cu care au venit ultimele versiuni de winamp nu mi s-au parut niciodata interesante.

azi am gasit o tema interesanta, asa ca, daca mai folosesti winamp, poti sa o downloadezi. poza de alaturi e un screenshot. da, arata ca un iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. eu de cam 1 an folosesc AIMP2. seamana foarte mult cu winamp.. dar mie imi place mai mult decat vechiul winamp. parca m-am saturat de el, deja e prea vechi nici o imbunatatire majora, e ca o dacie ramane lafel si dupa 30ani..

  2. mi se pare absurd sa folosesti, in ziua de azi, o versiune mult inferioara de winamp, doar fiindca ocupa cu 10-20 mega mai putin in ram. Sau aveti in continuare 256MB total ?

  3. Mi se pare absurd sa imi consum ram-ul pe programe ce fac acelasi lucru. Daca imi citeste mp3urile si imi merg radiourile online, pentru ce sa updatez (uneori si pe bani) la versiuni noi. daca tot ce aduc in plus nu ma ‘ating’?
    cat ram consuma ultimul winamp? 2.91 care ruleaza de azi dimineata are 4,3 mb ocupati din sistem….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*