pe invisible

din ciclul “pe vremea mea… “

daca nu aveam chef sa vorbesc cu cineva pe messenger, fie inchideam fereastra, fie ma dadeam “pe invisible”, cum ar zice cineva. Cu telefonul era si mai usor – il inchideam sau redirectionam apelurile catre casuta vocala.

azi nu prea mai merge. degeaba sunt eu offline pe messenger, daca postez pe facebook sau pe blog. oricine poate sa vada cind ajunge mesajul pe twitter.

nu pot sa zic ca mi-e dor de “invisible mode-ul” messengerului de acu 4 ani, dar cu atitea metode de a comunica si cu mancarimea de degete pe care o avem mereu in a scrie pe undeva, e cam greu sa mai fii invizibil pentru unii si activ online pentru altii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Asta poate pentru ca ai devenit dependent de acest sistem informativ. “pe vremea mea… “ poate ca nu trebuia sa oferi atata informatie publicului despre statusul tau si gandurile tale zilnice, nici acum nu trebuie sa o faci. Eu zic ca e mai mult o obisnunita. Totul sta in caracter si cat de mult vrei sa te faci inteles, ascultat, urmarit… apreciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*