Oare cei de la PEDITEL nu au bani de un PR serios sau preferă să spameze?

Am primit astăzi un SMS care avea în el o informație și un link catre un articol de pe un site.

Am zis că e o glumă proastă a cuiva și i-am spus că nu mă intereseaza SPAM-ul. Discuția care a urmat (tot pe SMS) e halucinantă. Vă invit să aveți plăcerea să citiți conversația.

Schimb de SMS-uri cu Peditel

Concluziile mele sunt simple: Oamenii ăștia de la Peditel au toate intențiile bune, dar cine le face PR își bate joc de ei. Nu poți să ai un asemenea tupeu să duci o conversație de genul celei de mai sus prin SMS cu o persoană necunoscută și apoi să ai și pretenția ca acea persoană să-ți publice comunicatul.

Un comunicat de presă îl trimiți prin email la adresa de pe site (da, chiar e publică), pui în email și o poză sau un link către un video și îl vezi publicat în aceeași zi. Eu chiar public 99% dintre comunicatele primite, mai ales dacă sunt de interes general și nu își fac publicitate pe față. Iar PEDITEL pare să fie un serviciu util, serios și care merită promovat.

Nu știu cine e Cristina Grigore, dar nu poți să ai pretenția să spui că ești om de PR sau să reprezinți o organizație și să nu te interesezi cui trimiți un SMS. Dacă îmi spui că “accidentele și vulgaritățile” aduc trafic mai bun, măcar ai bunul simț să vezi dacă publicația la care ai trimis scrie despre vulgarități și despre accidente.

Din punctul meu de vedere, tratez cu tot respectul și acord tot ajutorul celor care mă tratează cu respect. Spe că nu cer prea mult…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dar la benzinarie cu luati o ciocolata rom ? ….sau ce mizerie e la super pret in magazin in momentul ala .
    Marketing agresiv….pe afara nici nu mai are succes….o sa mai mearga la noi o perioada si o sa dispara si asta. Carrefour in italia semana cu un magazin de cartier… la noi litere de 4 m inaltime… de se vad din rada portului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*