Învățați-vă copilul să folosească telefonul

Fata mea știe de mică să folosească anumite funcții ale telefonului și chiar recomand acest lucru tuturor. Nu pentru partea de YouTube și jocuri, ci chiar partea de telefon a terminalului.

În situații de urgență, aceste mici lecții vă pot fi de folos.

Înregistrarea de mai jos este de pe numărul de urgență 999 (echivalentul lui 112). Roman, un băiețel de 4 ani, a deblocat telefonul cu ajutorul amprentei mamei sale și apoi a folosit Siri pentru a suna la Salvare. Mama lui, deja în stare de inconștiență, a fost salvată de medicii care ajuns acolo câteva minute mai târziu.

via

2 Comments

  1. De apreciat intentia dar mintea romanului …de curiozitate mai merge cu scotchul cu amprenta ? caci sunt copii care ar lua parintilor amprentele doar ca sa plateasca vreun nivel nou sau vreo sabie legendara….

  2. ideea este foarte buna, eu sustin ca in scoli copii ar trebui sa fie invatati cum sa actioneze in situatii de urgenta/critice in loc de religie, ar fi mult mai util…

    acuma legat de informatia premergatoare filmului…
    – ca sa suni la emergency nu trebuie sa deblochezi telefonul, e drept asta pt un adult care vede ca scrie pe ecran apel de urgenta…

    http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/four-year-old-saves-mothers-life-with-999-call-a7644176.html zice ca: “Roman from Croydon used Siri to summon an ambulance when his mother fell unconscious”
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4339242/999-call-shows-four-year-old-boy-saved-mother-s-life.html zice ca “Amazingly he managed to call for help using an iPhone, unlocking it with the unconscious woman’s thumb.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*