americanii au nevoie de vesti bune

povestea cu avionu prabusit in riul Hudson este stirea pe care americanii o asteptau de mult. ei au nevoie de eroi, au nevoie de istorii frumoase cu happy end.

asta o vezi oriunde, in america.

azi am fost intr-un Jeep Tour. nu era un tur in care sa-ti demonstrezi maiestria intr-ale soferitului off-road ci mai degraba unul in care turistilor li se aratau diverse chestii legate de arheologie, geologie, ecologie si altele de genu. Jeep-urile erau doar un pretext.

Am observat ca, inca de la inceput, multi dintre cei care au platit peste 100$ pentru plimbarea de 6 ore, strimbau din nas. oamenii se asteptau la altceva, ar fi vrut ca vremea sa fie mai buna sau masinile sa nu fie cu schimbator de viteze.

Tour guide-ul stia foarte bine ce sa faca in astfel de situatii asa ca le-a servit tuturor un tur presarat cu povesti frumoase, cu oameni care au reusit sa se ridice de jos, sa faca avere si sa devina celebri.

and guess what? pina la final, turistii au fost mai mult decit multumiti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pai si de ce au nevoie americanii de un happy end sau un erou?
    Pentru ca au nevoie de istorie…asta nu au ei.Nu au trecut…au venit peste saracii aia de indieni si acuma isi plang de mila ca nu au istorie ca celalalte tari.

1 Trackback / Pingback

  1. Super Bowl XLIII | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*