O zi cu regizorul Cars si Toy Story

Sunt foarte putini cei care au auzit de John Lasseter. Pe scurt, omul este regizor de film de animatie si a fost la Pixar inca de la inceputuri. El este cel care a luat toate deciziile legate de seria “Toy Story” sau cele doua filme de animatie “Cars”.

Clipul de mai jos ne arata o mica parte din felul in care se lucreaza la Pixar si tipul de cultura de corporatie cultivata acolo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*