Noi casti pentru iPhone?

Castile sunt unul dintre amanuntele care ma intereseaza foarte mult. Asta pentru ca le folosesc zi de zi atit cu iPhone, cit si cu MacBool Pro-ul.

Interesant este ca noua forma nu pare sa se mai potriveasca cu accesoriul meu preferat – Acoustibuds.

Imaginile apar pe un site vietnamez si cel care le-a firmat sustine ca Apple nu le mai fabrica in China, ci in Vietnam. Sunt tare curios daca acestea vor fi adevaratele casti si cum se aud ele. Poate ca iPhone ramane cu aceleasi casti ca si iPhone 4S si asta e varianta high-end.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Apropos de casti.
    Sper insa sa faca ceva cu butonul de la casti care are muchia aia dreapta de se agata in gulerul camasii cand e deschisa si iti scoate casca din urechea dreapta…

  2. Poate reusesc ei sa scoata niste casti pe care sa le suport si eu in ureche ! Si mie imi place foarte mult sa folosesc castile dar dupa 1-2 ore , incep sa ma enerveze, sa imi jeneze urechile …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*