PocketNOT

Sony experimenteaza cu o tableta / computer de 20 inch care ruleaza Windows 8. Mie mi se pare ca astfel de device-uri inca nu isi au rostul. Sau poate lipsa aplicatiilor pentru ele le face putin cam inaintea timpului lor.

Se numeste “Sony Vaio Tap 20”, dar deja ii se spune “Sony WTF 20”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Presupun ca pe o tableta cu windows 8 vor rula fara probleme toate aplicatiile windows actuale. In acest caz or sa fie chiar cautate tabletele cu windows 8. Exista inca foarte multe aplicatii de windows care nu au fost inca portate pe mac/linux din mai multe cauze si atunci faptul ca vor rula pe aceste “tablete” va fi din start un avantaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*