Layar. Pentru revistele viitorului

Ca sa citesti o revista vei avea nevoie si de un iPhone. Layar este citiva pasi mai sus decit un QR Code.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ideea e misto. mi se pare greu de pus in practica la nivel global. momentan este o prostie programul

  2. faptul ca poti cumpara produse direct de pe pagina revistei mi se pare o idee extraordinara.Insa probabil cel mai important este modul in care printul se contopeste cu digitalul, lucru pe care personal il apreciez deoarece imi plac revistele printate mai mult decat cele digitale, iar asa ai “best of both worlds”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*