O poveste despre succesul in dezvoltarea de aplicatii

Povestea lui Michael Sayman nu e noua. A inceput la 13 ani si 4 ani mai tarziu avea cateva aplicatii de top in AppStore si era invitat de Zuckerberg la Facebook pentru un internship.

Ideea este ca oricine poate sa reuseasca daca isi bate capul. Important este sa fii motivat si sa nu renunti la prima incercare.

Povestea lui Sayman este si una care ne arata ca un tanar care gaseste solutii pentru astfel de probleme la 13 – 17 ani va reusi in viata sa gaseasca solutii pentru altfel de problema.

““It’s just a stupid app,” Sayman tells me, showing more humility and self-awareness than some of the adult app creators I’ve interviewed. “But the fact that I created something out of nothing and changed someone’s life in a stupid insignificant way is the best feeling ever.”

If I had to bet on it, I’d say Sayman has a good chance of overcoming his immediate obstacles and continuing to change people’s lives, perhaps in far more significant ways in the future.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*