CityPodcast – TechVolution – Adina Pitigoi si Zoomsphere

Adina Pitigoi, Zoomsphere Romania

Ieri, cineva remarca faptul ca invitata de la Yes You Can (Dana Buda) este o fata frumoasa. Guess what? Mai avem o fata frumoasa si desteapta la TechVolution. Nici daca voiam nu-mi ieseau una dupa alta :)

Adina Pitigoi este New Business Manager la Zoomsphere Romania – companie care creaza un produs foarte util celor care au de administrat mai multe pagini de Facebook, Twitter, Instagram si alte retele sociale pentru firme sau persoane publice.

Adina este prima invitata din acest an de la TechVolution – podcastul de/despre tehnologie din reteaua CityPodcast.ro. Stiu ca sunt destul de rare ocaziile in care am fete frumoase si destepte invitate in acest show, asa ca imi permit sa va indemn sa dati mai departe acest episod, imediat dupa ce il ascultati.

Cu ocazia asta lansez o invitatie. Daca stii fete care lucreaza intr-un domeniu care are lagatura cu tehnologia, vreau sa discut cu ele la TechVolution.

TechVolution apare in fiecare vineri si poti sa-l asculti pe CityPodcast.ro sau in aplicatia ta de podcast-uri preferata. Eu folosesc Overcast, dar si Podcasts sau Pocket Casts merg foarte bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*