Dot – video panoramic pe iPhone

Jucaria asta mi se pare geniala.

Nu am nevoie de ea, dar stiu citeva persoane care s-au chinuit luni intregi sa gaseasca o solutie pentru poze panoramice. Dot aduce video panoramic care poate fi controlat cu degetul pe ecranul de iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @Avadanei Andrei: daca fac poze cu aparatul meu foto si apoi le asez frumos in photoshop pot sa fac ceva panoramic. Dot e altceva – o camera care face poze/video panoramice.

  2. @Avadanei Andrei ai incercat Photosynth pt. iPhone ?… e drept e un iPhone app de la Microsoft …dar e pretty good :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*