o investitie in… viitor

azi am golit iar credit cardu. sa-i zicem o “mica” dar scumpa investitie in viitor.

amanunte in vo 2-3 saptamani. ghicesti ce e?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. Eu zic ca ti-ai luat un …. ceva de la Apple, nu stiu de ce, da’ taaaaaare cred eu ca…esti virusat cu Apple de acu’.
  Cat erai … sa zicem roman…intr-un procent mai mare, erai un om normal cu PC, acu’ te-ai dus pe panta merisoarelor muscate.

 2. :))…glumetz andrei…
  eu cred ca si-a mai luat vre-un gadget…sau add-on la cele existente :P
  putem afla mai devreme?

  PS: daca stai sa analizezi cum se exprima(fiind jurnalist de profesie, se cam pricepe la folosirea cuvintelor) tinzi sa crezi ca “investitia ‘mica’ dar scumpa” este mai mult necesara…

 3. Nu stiu frate, dar orice ar fi, trebuie sa recunosc si sa recunoastem ca e o pasiune de-ti goleste buzunarele. Am in casa toate luminile controlate de telecomanda, Z5500 de la Logitech in sufragerie alaturi de ditamai LCDul, calculatorul de peste 5000 RON facut acum 2 ani, mouse de se invarte dupa soare, etc etc etc. Pasiunea asta de se pare ca o avem in comun, pe mine personal, imi rupe cardurile-n doua… si ca peste nu mult timp ( :)) ) sa apara : Full HD accesibil ca pret, alta generatie de iPhone, calculatoare mai puternice la preturi similare, mouseul care chiar se invarte dupa soare !!!, D-SLRul la pret mai mic etc etc etc…

 4. @adrian: nu inca.

  @kezman: ala e deja comandat. urmeaza sa vina zilele astea. dar a fost doar 80$.

  @all: deja ma amuza presupunerile. cele 2-3 saptamani vor trece mai repede si mai funny :) cine mai crede, ce?

 5. In mod normal as fi zis un AppleTV sau un TimeCapsule, dar in moment ce ai infirmat, zic ca o camera de filmat ultra-profi despre care nici nu am auzit … pe care sa o legi la MacBookPro prin Firewire :))

1 Trackback / Pingback

 1. a zis “DA” | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*