meteorologistii

(sau cum s-or numi ei pe romaneste) sunt tare la moda in televiziunile americane.

ma uitam la Fox acu vo 2 minute si vad ca faceau reclama la emisiunea lor meteo spunindu-le telespectatorilor ca meteorologul (da, stiu cum se zice corect) e singuru care e calificat si cu acte in regula pt meseria sa.

si mi-au venit in minte blondele de pe la noi. alea care apareau la tv sau in ziare si ne prezentau vremea. cit de calificate erau alea si .. in ce?

apoi l-am vazut pe omu cu certificat cum prezenta vremea si nu am vazut nici o diferenta intre el si altii. aaa, ca sa para mai destept ne-a zis cum face el zoom pe o harta cu gps-ul dopler. eu stiu ce e aia, dar mamaia americana habar nu are, anyway…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Chair nu conteaza daca esti calificat sau nu… cat timp citeste de pe promter tot aia e! Poate stie ce e aia o tornada… ca fetele noastre cred ca se gandesc la un nou suc de pe piata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*