un job pentru adrian boioglu

am tot fost intrebat ce o sa fac atunci cind ma intorc acasa. momentul ala nu o sa vina mai repede de 2011 probabil, dar am zis sa vad ce mi se ofera.

am primit deja doua oferte tentante. ambele din Media. dar cum am tot timpul din lume…

tu ce crezi ca mi s-ar potrivi? da un exemplu de loc de munca si salariul aferent. daca e mai bun decit ce am in USA poate ca vin mai repede… just kiddin’

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*