iDevice Friendly

Stiam ca un iDevice poate sa starneasca pasiuni, dar nu as fi crezut vreodata ca poate sa duca la prietenii. Dan Paul mi-a adus aminte despre ca de mai bine de doi ani jumatate am legat o prietenie frumoasa. Totul a pornit de la un email…

Imi aduc aminte ca in 2008 imi doream cu ardoare cel mai bun gadget al momentului: iPhone-ul 2G. Am dat sfara in tara si am reusit sa cumpar terminalul de la cineva care venea in tara. De la momentul in care am stiu ca l-a cumparat de la Apple Store si pana a ajuns in mainile mele cred ca a trecut 1 luna. In tot acest timp am rascolit internetul in cautare de informatii. Ajunsesem “expert” iPhone dar eu nu aveam iPhone. Un paradox. Cand am primit “jucaria” am constatat ca nu e chiar asa de simplu. Ma loveam de diferite situatii pe care nu le prevazusem.

Aveam insa un site pe care il citeam si pe care il vizitam zilnic (si acum o fac cu aceasi fidelitate): boio.ro. Mi-am luat inima in dinti si am zis sa ii scriu lui Adrian un mail in care ii solicitam ajutor cu privire la niste ringtone-uri. Mi-a raspuns, probabil ca am fost norocos.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*