iDevice Friendly

Stiam ca un iDevice poate sa starneasca pasiuni, dar nu as fi crezut vreodata ca poate sa duca la prietenii. Dan Paul mi-a adus aminte despre ca de mai bine de doi ani jumatate am legat o prietenie frumoasa. Totul a pornit de la un email…

Imi aduc aminte ca in 2008 imi doream cu ardoare cel mai bun gadget al momentului: iPhone-ul 2G. Am dat sfara in tara si am reusit sa cumpar terminalul de la cineva care venea in tara. De la momentul in care am stiu ca l-a cumparat de la Apple Store si pana a ajuns in mainile mele cred ca a trecut 1 luna. In tot acest timp am rascolit internetul in cautare de informatii. Ajunsesem “expert” iPhone dar eu nu aveam iPhone. Un paradox. Cand am primit “jucaria” am constatat ca nu e chiar asa de simplu. Ma loveam de diferite situatii pe care nu le prevazusem.

Aveam insa un site pe care il citeam si pe care il vizitam zilnic (si acum o fac cu aceasi fidelitate): boio.ro. Mi-am luat inima in dinti si am zis sa ii scriu lui Adrian un mail in care ii solicitam ajutor cu privire la niste ringtone-uri. Mi-a raspuns, probabil ca am fost norocos.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*