numar zilele

in urma cu un an eram deja acasa, in concediu si eram cu gandu la valea prahovei.

si acum sunt cu gandu la muntii nostri doar ca sunt la 13 mii de km de ei. pina una alta am inceput sa numar zilele. mai o o luna si juma :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

9 Comments

  1. E o vorbă, nu străinii te omoară ci dorul de Å£ară, dar cel mai bine e sa ne zici tu cum e. Am fost în vacanÅ£e în afară câteva zile ÅŸi simÅ£eam că lipseÅŸte ceva, prima oară credeam ca e vorba de amici, am plecat toÅ£i în afară ÅŸi tot lipsea ceva, fără să vrem vorbeam despre cartier, mai exact despre Coiciu ÅŸi despre Å£ară. Noi deabia aÅŸteptăm să plecăm în afară, ieÅŸim din Å£ară, ne apucă dorul de Å£ară ÅŸi … :)

  2. Bucataria romaneasca este cunoscuta prin toata lumea, am auzit ca acolo sunt generatia “conserve”, tot ce cumpara ei cumpara la conserve, zvonuri sau am dreptate ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*